Wednesday, April 12, 2017

Sabah Trip: J Residence, Kundasang

Assalamualaikum!

Previous post:-


Kat mana nak stay kat Kundasang?

Kami tidur 1 malam je kat Kundasang, tapi puas hati sangat dengan hotel/chalet ni.

Booked via website, kami pilih untuk bermalam di J.Residence, Kundasang.

Harga: RM 99 untuk bilik Queen + Single. Ada hot shower, TV & WiFi. Kitchen nak masak air pun kat sebelah bilik je. 1 car park disediakan untuk 1 bilik.


 Cerun jugak nak masuk sini... Be careful!

Bilik luas sangat!
Kipas memang tak ada sebab malam sejuk gila ok.

Toilet bersih. Open sikit atas nun. Hahah.

Our room. Ada dua bilik sebenarnya tu..

Morning view!

Tengok ha jalan dia tuuu...

Other room...

Tempat makan & BBQ..

Morning view sebelum awan tebal dan kabus

Tempat check-in..

Malam sini pun sunyi je..

Attractions paling dekat - Taman Negara Kinabalu.

Bandar Kundasang dalam 10-15 minit..

Boleh la kalau nak stay sini kat Kundasang..

Contact:-

Phone: +6012 869 69 69

:)

Bye!

2 comments: